iDeal
Betaal veilig en betrouwbaar via iDeal met elke Nederlands bank. 

PayPal
Betaal gemakkelijk via jouw PayPal account. 

Bancontact & Sofort Banking
Voor onze Belgische klanten is het ook mogelijk om via Bancontact of Sofort Banking te betalen. 

Achteraf betalen via Billink
Het is mogelijk om achteraf te betalen via Billink. Zij zullen een creditcheck laten plaatsvinden zodat je de gegevens hebt ingevuld en hebt aangegeven via Billink te willen betalen. Zodra deze is goedgekeurd (dit krijg je direct te zien), wordt jouw verzoek tot bestelling aan ons verzonden. Je hebt hierna 14 dagen de tijd om via Billink te betalen. Je zult ook vanuit hen het verzoek tot betaling ontvangen. Uiteraard worden de bestelde producten al wel direct verzonden.
Indien het verzoek tot achteraf betalen wordt afgewezen, kan je contact opnemen met Billink wat de reden hiervan is. Zij zijn bereikbaar op 010-4141473. Uiteraard kan je dan wel gebruikmaken van één van de andere betaalmogelijkheden.


Betalen bij afhalen
Indien je jouw bestelling wilt afhalen dan kan je kiezen om van te voren te betalen via één van bovenstaande betaalmogelijkheden, of om bij het afhalen contact af te rekenen. 

Op factuur betalen
Voor bedrijven is het mogelijk om op factuur te betalen. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een e-mail naar info@seredina.nl waarin je aangeeft op factuur te willen betalen.